ACTIVITEITEN

Breng de wijk samen.

Bij de Gagels organiseren we regelmatig verschillende activiteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar sportieve uitdagingen, creatieve workshops of gezellige bijeenkomsten met buurtbewoners, er is altijd wel iets te doen bij ons wijkcentrum.

 

Biljart avond

vrijdagavond vanaf 19:00

Elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur is er een gezellige biljartavond bij het wijkcentrum De Gagels. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, ongeacht ervaring of leeftijd. Het biljartavond is een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je biljartvaardigheden te verbeteren of gewoon te genieten van een ontspannen avondje uit. Het wijkcentrum zorgt voor een gastvrije sfeer en biedt alle benodigde faciliteiten. 

Taalcafe voor vrouwen

donderdagochtend 10:00 t/m 12:00 

Bij De Gagels bieden we elke donderdagmiddag een speciale taalcursus Nederlands voor beginners, exclusief voor vrouwen. Of je nu nieuw bent in Nederland of je zelfvertrouwen in het Nederlands wilt vergroten, deze cursus is perfect voor jou. Onder begeleiding van ervaren vrouwelijke docenten creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je op je eigen tempo kunt leren. We richten ons op spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheden, met de nadruk op alledaagse situaties.

Handwerkcafe

donderdagmiddag 13:30 t/m 15:30

Het Handwerkcafé is een gezellige groep waar mensen samenkomen om verschillende handwerkactiviteiten te beoefenen, zoals haken, breien en nog veel meer. Het is een geweldige plek om je creativiteit te uiten, nieuwe technieken te leren en je handwerkvaardigheden te verbeteren. In het Handwerkcafé deel je niet alleen je passie voor handwerken, maar ook verhalen, tips en inspiratie met gelijkgestemde mensen. Of je nu een ervaren handwerker bent of net begint, iedereen is welkom.

Gebiedsteam 

Elke eerste donderdag van de maand 15:30 t/m 18:00 

Elke eerste donderdag van de maand organiseert het wijkcentrum De Gagels een speciale bijeenkomst waar het gebiedsteam aanwezig is. Het gebiedsteam bestaat uit verschillende professionals, waaronder sociaal werkers, medewerkers van de gemeente, wijkcentrum, Thuiskompas en Omnia Wonen. Tijdens deze bijeenkomst kun je terecht met al je vragen en zorgen over sociaal welzijn, werk, huisvesting en meer. Het is een geweldige gelegenheid om direct in contact te komen met de juiste mensen en ondersteuning te ontvangen.

Greenteam

Elke eerste donderdag van de maand 15:30 t/m 18:00 

Het Greenteam is een fantastisch initiatief bestaande uit kinderen van groep 5 tot en met 8 die zich inzetten voor het schoonmaken van de wijk Gagels. Vanuit het wijkcentrum worden ze beloond met wat lekkers als waardering voor hun inzet. Maar dat is niet alles! Voor degenen die één keer meedoen, ontvangen ze een toegangskaart voor het zwembad als een extra motivatie. En voor degenen die twee keer meelopen, wordt er zelfs een bioscoopkaartje gegeven als beloning. Het Greenteam moedigt niet alleen actieve participatie aan, maar zorgt er ook voor dat de kinderen plezier hebben en zich gewaardeerd voelen. Samen bouwen we aan een schonere en mooiere wijk Gagels!

AGENDA

Ontdek wanneer de gezelligste activiteiten zijn.